Raser, färger & teckningar Läst 470 ggr

Hur känns pälsen på Teddys?

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Hej, undrar hur pälsen är på teddysar. Ska ju vara strävhårig, men hur känns dem. Kan man jämföra med något? Tycker de är så otroligt söta!

 

 

 

 

Jag har utökat din rubrik, så vi får ett tydligare forum med bättre fungerande Sökfunktion. /Felicia, medarbetare

en teddy är en strävhårs ras ja :)

Tack för ditt svar. Men jag menar hur känns pälsen? En strävhårig tax är ju inte särskilt trevlig att klappa, om du förstår vad jag menar.

känns inte som en tax, jag vet inte hur ja ska beskriva de. lite svårt. någon som kommer på hur man ska beskriva de? kanske bäst att du provar klappa en XD

Det är väldigt svårt att beskriva, ja. Men den är sträv, rätt kort och "står" liksom upp. Jag kan inte komma på något att jämföra med, du får helt enkelt ta och åka till en marsvinsutställning ;P

Förstår att det är svårt att förklara. Tack för era svar i alla fall!Glad

Det beror helt på. Ju strävare desto mer rastypisk. Hanar är dessutom ofta strävare än honor. En riktigt bra hane är inget som jag personligen tycker är så gosigt att klappa på, men att få tag på mjuka teddys är absolut inga problem, tvärt om.

#6

Tack för svaret.

... men den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus. Det är gratis och tar bara en minut. Klicka här för att skapa ett iFokus-konto!

Mer på iFokus