Om Marsvin iFokus

Välkommen till Marsvin.iFokus!

Marsvin.iFokus är sajten för dig som gillar marsvin. Här finns alla typer av marsvinsintresserade, från nybörjaren som funderar på att skaffa sina första marsvin till den erfarne uppfödaren och utställaren som haft marsvin i många år.

Syftet med sajten är att alla vi marsvinsintresserade i hela Sverige ska ha en gemensam träffpunkt där vi kan träffas och umgås via internet och utbyta åsikter och erfarenheter med varandra. En träffpunkt där alla känner sig välkomna och där inga frågor är för dumma samt allas åsikter respekteras och där vi alla lär av varandra och varandras olika erfarenheter.

Innan du surfar vidare på sajten ber jag dig att läsa våra sajtregler som vi har för att få sajten så trevlig som möjligt (annonsreglerna hittar du även här). Vi har även en sida på Facebook där du kan följa oss om du vill.

Här kan du läsa om iFokus kampanj iFokus mot mobbning som går ut på att stävja (nät)mobbning och förhoppningsvis göra iFokus till en mobbningsfri plats.

Sajtvärden på Marsvin.iFokus

Jag heter Sandra (Sandra-B här på iFokus) och är sajtvärd för Marsvin.iFokus sedan den 11 oktober 2009 (tidigare sajtvärdar är CamillaS & Diana61). Jag är född den 15 mars 1987 och har haft marsvin sedan juli 1997 och varit medlem i Svenska Marsvinsföreningen (SMF) lika länge. Jag föder upp teddymarsvin sedan 2004 under prefixet SMF 237 Sweet Dream's som blev godkänd och registrerad uppfödning redan år 2000. Vill du veta mer om mig eller sajten så hör av dig! Min uppfödning lades av personliga skäl ”på is” 2014, sedan 2017 har jag inte längre några marsvin.

Medarbetarna på Marsvin.iFokus

Louise (Creation) har varit medarbetare sedan 2009.

Sara-Noomi (imoon) Medarbetare på Marsvin.iFokus sedan augusti 2011.

Simona (Isnona) Är medarbetare här sedan augusti 2012.

Inger (Mirinda) Är sedan februari 2013 medarbetare på prov här på MiF.

Hanna (Abico) har varit medarbetare väldigt länge, men har nu tagit en paus i sin roll. Föder upp Self och engelsk crested dark eyed white under prefixet SMF 461 Abicos.

Gemensam moderatoranvändare (Moderator_Marsvin.iFokus) Sedan oktober 2011 har vi moderatorer en gemensam moderatoranvändare, varifrån vi skickar exempelvis varningar. Vi använder också detta konto då vi modererar i trådar etc.
Orsaken till att denna användare kom till var att en av medarbetarna fick ta emot väldigt mycket personliga påhopp av ett par medlemmar när hon agerade i sin roll som moderator. Med det här anonyma kontot så slipper vi bakom sajten utsättas för personliga påhopp på det viset när någon inte är nöjd med vårt beslut i en fråga.

Värd

Avatar för Sandra-B

Medarbetare

Avatar för Abico Avatar för Cireea Avatar för Creation Avatar för Isnona Avatar för Mirinda Avatar för Moderator_Marsvin.iFokus