Marsvin & tillbehör säljes/omplaceras

Omgående omplacering

2016-11-01 20:23 #0 av: neaverona

Vi letar efter ett nytt hem till vårt marsvin Sune. Han är ett snart 2-årigt virvelmarsvin som tidigare bott med ett annat marsvin som tyvärr gick bort för en tid sedan. Efter det har Sune blivit märkbart nedstämd, och det fattas givetvis sällskap för honom. Läget är därmed ganska brådskande. Sune skulle behöva komma till ett boende med minst ett annat marsvin, gärna flera. Han är vanligtvis väldigt pigg och glad, men lätt folkskygg. Det är dock inga problem att plocka upp honom ur buren, klippa klorna eller gosa med honom, och han har aldrig varit aggressiv på något vis – han kan bara vara lite skygg som sagt.
Det absolut viktigaste för oss är att Sune kommer till ett bra hem med någon som är van med att ha hand om marsvin! Vi skulle gärna se att han kommer till ett hem i Gävle-trakten, då han inte tycker om att transporteras långa sträckor.

Anmäl
2016-11-01 20:34 #1 av: neaverona

*Det verkar inte som att det går att vända bilden åt rätt håll, men det funkar att se den rättvänd om du klickar på den.

Anmäl
2016-11-16 10:23 #2 av: neaverona

Ingen som har plats för denna härliga lille?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.