Allmänt om marsvin

Soffa och marsvin?

2017-02-22 12:10 #0 av: Ceciliaaaa

Hej.

Jag har bestämt mig för att skaffa marsvin Skrattar

in soffa är väldigt låg och avståndet mellan golv till underdelen av soffan om man säger är 5/6 cm. Nu till min fråga, kan marsvin klämma in sig därunder? Alltså behöver jag säkra på något vis så dom inte kommer under eller det är för lågt för dom?

Vill göra det så bra och så säkert som möjligt för mina kommande smågrisar Kär

Hoppas på svar, mvh Cecilia

Anmäl
2017-02-22 13:05 #1 av: neaverona

De kan nog klämma sig in därunder om de väl har fått för sig att de vill ditSkämtarSen beror det väl också på hur pass stora de är. Vår gris Sune sprang in under soffan första gången han var ute för golvtid i vardagsrummet (då var han en unge). Där satt han sedan, vettskrämd, tills dess att vi lyfte upp soffan och kröp in efter honomGapskrattarNu för tiden tror jag dock att han är för stor för att komma in där. Men om du vill vara säker, lägg lite vikta handdukar/filtar i öppningen för att täta. Lycka till! 

Anmäl
2017-02-22 13:43 #2 av: Ceciliaaaa

Tack för svar Glad

Jag kommer köpa två små killar, dom kommer vara ca 2/3 månader så jag antar då att dom kommer kunna klämma sig in om dom vill, så som du säger Skrattar

Täta blir det för säkerhets skull. Tack Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.