Presentation av marsvin

Lilleman

2018-10-07 09:59 #0 av: kalindas

Tänkte visa några fina bilder på Lilleman. Skulle rätt livslångt hem dyka upp så söker han fortfarande ett hem. Där han får mer kärlek än hos mig. Någon som vill jobba med honom och få honom tam. Han är ett trevligt och piggt marsvin, på ca 2 år om jag förstod det rätt.  Pratar med dem dagligen och kliar dem lite på huvudet, vilket han accepterar.
När han flyttade in var han väldigt kantig och jättelånga klor. Nu är han rund och fin, men fortfarande liten. Hade det nog inte så bra i förra hemmet, som jag fattat det. Liten bur, dålig mat och osäkert om han ens fick c-vitamin.
Klorna är klippta hos veterinären, men börjar bli långa igen och har lite svårt att klippa dem då de är svarta.  Ska dock försöka göra det i dagarna, vill ju inte att de ska bli lika hemska som när han kom hit.
Om någon är sugen att ta hand om honom så hör av er. Men kravet är livslångt hem, då han redan flyttat mer än vad jag tycker är bra.
Betalade 1200 kr för kastreringen, men kan antingen sälja honom till rätt hem för 600 kr eller sätta honom på foder i ett år, för att se att allt funkar bra och sälja honom sen.
Annars får han bo här med tjejerna, men skulle gärna se att han fick komma till någon som skämde bort honom med mycket gos och omvårdnad och bra mat. Hjärta/Elisa

Anmäl
2018-10-07 12:46 #1 av: kalindas

Vägde honom precis. Vilket han ansåg var totalt onödigt!
Dvs. han blev arg! Skämtar
Han har gått upp från 875 g till 1027 g! Skrattar
Då förstår ni hur tunn han var när han kom.

/Elisa

Anmäl
2018-10-07 15:52 #2 av: Ljungåsen

Så skönt att han börjar komma upp i normal marsvinsstorlek!


Anmäl
2018-10-18 09:19 #3 av: kalindas

Lilleman har nu fått ett nytt hem. Enligt nya matte går det jättebra!
Han är redan kompis med nya flickvännerna och har redan blivit lite mer modig när det gäller att bli hanterad. Glad
Mina tjejer verkar mycket mer lugna och harmoniska nu när han flyttat. 
Bilden är på Lilleman och hans nya flickvänner.

/Elisa

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.