Marsvin & tillbehör säljes/omplaceras

2 vuxna i pyttebur (Skåne)

2020-07-22 21:53 #0 av: Achatina

Är marsvinsvakt den kommande månaden åt två marsvinsgrabbar som ägaren inte kan ha kvar av flertalet orsaker. Har fått godkänt av ägaren att omplacera dem om det går att finna ett bra hem till dem. Har inte plats att behålla dem själv (får inte heller för min sambo).

Marsvinen är två okastrerade hanar, far och son. Där pappan är ca 1.5år gammal.  De är orädda och kan hanteras av mindre barn. Hos sin nuvarande ägare har buren alltid stått öppen så att de har kunnat gå in och ut som de vill, men buren i sig har nog inte varit laglig på typ 30år. De kom till ägaren som omplacering från ett vanvårdshem men ursprung okänt (antagligen djuraffär).  De är vana vid att äta gräs och har inga problem att äta morötter och andra grönsaker.

Stefan och Åke behöver nytt hem med stor bur och mycket uppmärksamhet, de finns just nu i Lund. Skänks bort till någon som vet vad det innebär att ha marsvin.

Anmäl
2020-07-26 01:01 #1 av: Michelle_123

Såå söta😍

Anmäl
2020-07-29 22:45 #2 av: Malin_kost

Alltså dem där burarna! Att dem produceras!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.